Αξίζει να επισκευτείτε

Παραλία Αγίου Νικολάου στα Ελληνικά. Από τις πιο όμορφες παραλίες της βόρειας Εύβοιας. Φυσικός όρμος με ψιλή άμμο όπου στο κέντρο του φυσικού κόλπου υπάρχει ένα μικρό νησάκι με το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου όπου μπορεί κάποιος να φτάσει κολυμπώντας. Στη δεξιά πλευρά της παραλίας θα συναντήσατε δυο ακόμη ήσυχες παραλίες αυτή του Αη Γιάννη και του Μαύρικα. 

• Παραλία Ψαροπούλι στα Βασιλικά. Τεράστια σε μήκος παραλία η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει το μπάνιο του μοναχικά ή με πολυκοσμία ενώ διαθέτει ταβερνάκια, ουζερί και καφέ για να απολαύσει τον καφέ ή το φαγητό του. 

• Παραλία Κανατάδικα. Πέντε χιλιόμετρα από την Ιστιαία υπάρχει ο οικισμός Κανατάδικα με την όμορφη οργανωμένη παραλία 5 χιλιομέτρων όπου ο επισκέπτης να απολαύσει το μπάνιο του και  θαλασσινούς μεζέδες στα ταβερνάκια και τα μεζεδοπωλεία της περιοχής. Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ η παραλία Κανατάδικα προσφέρεται για ιστιοσανίδα , kite , ιστιοπλοΐα.

• Παραλία Χρυσή ακτή – Γρεγολίμανο βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της Εύβοιας έξω από το χωριό Αγ.Γεώργιος στο δρόμο από Αιδηψό προς Αγ.Γεώργιο, δίπλα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα CLUD MED. Τα νερά της είναι ρηχά, είναι οργανωμένη και διαθέτει ψιλή άμμο.

• Ιερά μονή Οσίου Δαυίδ του Γέροντος  απέχει 16 χιλιόμετρα από τις Ροβιές και είναι κτισμένη  στις πλαγιές του όρος καβαλάρη ανάμεσα στα χωριά Δρυμώνα και Καλαμούδι. Στη μονή φυλάσσεται το λείψανο του οσίου Δαυίδ ενώ λίγο πιο μακριά βρίσκεται το σπήλαιο στο οποίο ασκήτευσε. Η μονή είναι ανδρική και γιορτάζει στις 6 Αυγούστου και την 1η Νοεμβρίου (κοίμηση οσίου Δαυίδ).

• Λιχαδονήσια Πρόκειται για μια συστάδα 7 και περισσότερων μικρών νησίδων δημιούργημα ηφαιστειώδους ενέργειας απέναντι από τον οικισμό κάβο. Το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος λέγεται Μανολιά είναι κατάφυτο και εκεί η παραλία με τα γαλαζοπράσινα  νερά της είναι οργανωμένη. Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις είναι η παρουσία μιας οικογένειας από Φώκιες οι οποίες εδώ και μερικά χρόνια έχουν επιλέξει τα Λιχαδονήσια ως μόνιμη κατοικία.