Πολιτική Καταλύματος

Πολιτική Άφιξης /Aναχώρησης

Check in μετά τις 13:00. Απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή Διαβατηρίου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση προτείνεται να υπάρχει προηγούμενη ενημέρωση για τον χρόνο άφιξης ειδικά αν η άφιξη είναι αργά ή πολύ νωρίς. 

Check out αυστηρά έως τις 11:00 π.μ. Σε περίπτωση παραμονής στο κατάλυμα μετά τις 11:00 και μέχρι τις 18:00 πρόσθετη χρέωση με το 50% της τιμής διανυκτέρευσης.

Πολιτική Κρατήσεων

Για την οριστικοποίηση της κράτησης απαιτείται το ποσό μιας ή δυο διανυκτερεύσεων (για διαμονή άνω των 10 ημερών απαιτείται το 25% του συνολικού ποσού της διαμονής) ως προκαταβολή η οποία θα πρέπει να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα σας υποδειχθεί εντός μιας εργάσιμης ημέρας μετά την παρέλευση της οποίας η κράτηση ακυρώνεται. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης 20 μέρες πριν το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται. Ο πελάτης έχει την υποχρέωση να διατηρήσει το κατάλυμα μέχρι το τέλος του χρόνου που συμφωνήθηκε. Διαφορετικά καταβάλει αποζημίωση ίσης με το μισό του μισθώματος που αναλογεί στις υπόλοιπες μέρες και στη συμφωνημένη τιμή διανυκτέρευσης.

Πιστωτικές Κάρτες

Το κατάλυμα δέχεται τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες :

Πολιτική Κατοικιδίων

Όσο και αν τα αγαπάμε δυστυχώς σκεπτόμενοι και τις ανάγκες των υπόλοιπων πελατών του καταλύματος τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.